Velkommen til Muldvarpen Barnehage

Muldvarpen barnehage ligger i flotte omgivelser på Lassa med fotballbaner og basketballbaner som nærmeste nabo. Like i nærheten har vi flotte turområder som Mosvannet og Stokkavannet.

Visjon for Muldvarpen Barnehage

Sammen skaper vi mestring og trygghet!
Både barn og foreldre skal føle at Muldvarpen barnehage er et trygt og godt sted å være.
Foreldrene skal oppleve at barna blir godt ivaretatt, at de voksne er genuint interessert i deres barn og at det bygges gode relasjoner.
Gjennom opplegg og erfaringer i barnehagen skal barna oppleve mestring. De skal kjenne på tryggheten i at de vet at de voksne vil støtte dem slik at de opplever å mestre.

Når vi kobler dette sammen med visjonen, kan vi formulere det på denne måten;
Barn og voksne skal oppleve at det gir mening å møtes i Muldvarpen barnehage. Oppholdet skal preges av trygghet, utvikling og godt humør.

Satsingsområder

Våre satsningsområder er språk, tekst og kommunikasjon og sosial kompetanse. Vi har faste dager i uken hvor vi legger vekt på dette.  Vi er også mye ute på tur. Småbarnsavdelingene har en fast turdag i uken, og de store avdelingene har to faste turdager. Da koser vi koser oss med ulike aktiviteter og utforsker hva nærområdet og byen vår har å by på.

Litt om barnehagen

Vi har fire avdelinger som heter Froskene, Ekornene, Marihønene og Sommerfuglene. Ekornene er avdeling for barn i alderen 2,5 til 4 år og Froskene er avdeling for barn i alderen 4 til 6 år. Marihønene og Sommerfuglene er våre to småbarnsavdelinger, for barn i alderen  0-2,5 år.

3 menn og 14 spreke damer arbeider i sammen, og trives svært godt i Muldvarpen barnehage.

Historien

Bygget barnehagen holder til i nå stod ferdig oktober 2005. I 2013 hadde vi en stor innendørs ombygging, og uteområdet vært har vært gjennom flere oppgraderinger, i 2011, 2015 og 2019. Barnehagen er en privat andels barnehage.

Ta gjerne turen innom for en omvisning i våre trivelige og lyse lokaler.