Førskolen

Duyen Tran

Stilling: Pedagogisk leder

Duyen er utdannet førskolelærer. Hun elsker glitter, så vær forberedt på at alt glitrer når hun har hatt forming med barna. Hun begynte i Muldvarpen barnehage i august 2013

Maiken Hovland Eie

Stilling: Fagarbeider

Maiken er en livlig dame som startet hos oss i August 2012. Hun er utdannet Omsorgsarbeider og har mange års erfaring fra barnehage. Hun er mor til 3 barn.

Åge Ingebrethsen

Stilling: Assistent

Åge eier kofferten med det rare i, så det er alltid spennende å få leke med hans mange rariteter. Fjåge-Åge er også den mest populære når det gjelder å gi fart på dissene, det ryktes nemlig at han kan gi "Batman fart". Han har jobbet i Muldvarpen barnehage siden våren 2012.

Knøttene

Samah Riahi

Stilling: Assistent

Kommer fra gode og varme Tunisia. Hun er gift og har to gutter, som går på skolen. Har jobbet i Muldvarpen barnehage siden høsten 2006.

Siv Bente Vier

Stilling: Assistent

Livlig trebarnsmor (som alle nå har rundet de 20) fra Kvernevika. Er gift med brannmann-Kjetil, som ordner det meste. Har jobbet i Muldvarpen barnehage siden høsten 2010

Irmelin Skogvold

Stilling: Pedagogisk leder

Irmelin er nyutdannet barnehagelærer. Vi ønsker henne velkommen til oss 2. august som ped. leder på avd. Knøttene

Emma Svan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Emma er den sprudlende svensken vår. Etter å ha bodd en årrekke i Stavanger snakker hun svorsk. Kommer barna med noen svenske ord har man den skyldige her... Hun har en sønn som heter Daniel, som går på skolen. Emma er barne- og ungdomsarbeider, og har vært hos oss siden våren 2012

Marihønene

Dorthe Helen Strøm

Stilling: Pedagogisk leder

Dorthe er nyutdannet barnehagelærer. Vi ønsker henne velkommen til oss 16. august som ped. leder på avd. Marihønene

Silje Lindland

Stilling: Assistent

Ei sprudlende og smilende dame fra Sunde, som er gift og har to skolebarn. Silje er ei tøff dame som liker seg på dypt vann, og tilbringer mye av fritiden både under og oppå vann. Hun har vært hos oss fra januar - 2013.

Silvana Maglio Calderon

Stilling: Assistent

Silvana er ei smilende og kreativ dame, som alltid har en klem på lur til de små. Hun kommer opprinnelig fra Chile, men har også bodd 9 år i Sverige før hun flyttet til Norge med mannen og sine tre sønner. Silvana har vært hos oss siden januar 2013

Miniklubben

Christian MacLennan Kramer

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i Muldvarpen bhg i 2005, var borte i 3 år på skole, og kom tilbake som barnehagelærer. Han er også utdannet lydtekniker, og jobber ofte som DJ i helgene. Han er den i barnehagen som har bodd i flest land, flyttet tilbake til Norge da han gikk på videregående.

Sonja Pettersson

Stilling: Vikar

Sonja er veldig kreativ, og er mor til 3 voksne jenter. Hun har vært vikar hos oss siden 2018

Kjetil Olav Foss

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kjetil er barne- og ungdomsarbeider. Han er en av veteranene i barnehagen, med unntak av 10 mnd på SFO har han vært i barnehagen siden 2005! Kjetil er turgeneralen vår, og sykler gjerne tur før arbeidsdagen begynner. Han elsker kaffe, bøker og Yoga.

Sommerfuglene

Karine Jacobsen

Stilling: Pedagogisk leder

Karine er nyutdannet barnehagelærer. Vi ønsker henne velkommen til oss 2. august som ped. leder på avd. Sommerfuglene.

Anne Grete Strøm

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anne Grete er en kreativ dame som har jobbet i barnehage i flere år, og begynte i Muldvarpen høsten 2012. Hun er full av engergi som blir brukt på jobb og ikke minst med familien.

Magdalena Kopaczewska

Stilling: Assistent

Tobarnsmor fra Polen. Begynte med 6 måneders praksisplass i Muldvarpen barnehage november 2009, har vært hos oss siden.

Isabel Cecilie Caballero

Stilling: Vikar

Isabel er en sprudlende mor til 2 små gutter. Hun er utdannet frisør, og jentene på avdelingen kommer stadig og spør om hun kan sette opp håret for dem. Isabel har vært vikar hos oss siden 2018

Andre ansatte

Wenche Skimmeland Thommassen

Stilling: Daglig leder

Styrer, men brukes til alt. Har en voksen sønn og et barnebarn. I helgene, gjør hun som de fleste andre rogalendinger, tar med seg mannen til hytta på Sørlandet/ Spania. Beg her i 2008.

Elin Vidringstad

Stilling: Assisterende styrer

Elin er pedagogisk leder. Har to barn. Kommer fra sørlandsperlen Lyngdal, og prøver stadig å lære barna ord og uttrykk fra sørlandet. Det har blitt registreret barn som sier sju (syv), mi (me) og gulost (kvidost) etter å ha gått på hennes avdeling. Elin begynte i barnehagen høsten -09