Velkommen til Muldvarpen Barnehage

Muldvarpen barnehage ligger i flotte omgivelser på Lassa med fotballbaner, basketballbaner like i nærheten. like i nærheten har vi flotte turområder som Mosvanne og Stokkavanne.

Barnehagen stod ferdig oktober 2005. I 2011 renoverte vi uteområdet vårt, og 2013 ble barnehagen bygd om inni. Barnehagen er en privat andels barnehage.

Vi har fire avdelinger som heter Froskene, Ekornene, Marihønene og Sommerfuglene. Ekornene er avdeling for barn i alderen 3-4 år, Froskene er avdeling for barn i alderen 4-6 år. i 2018 og 2019 er avdelingen delt i to faste grupperinger, miniklubben og førskolegruppen. Marihønene og Sommerfuglene er våre to småbarnsavdelinger, her går barn i alderen  0-2,5år.

3 menn og 14 spreke damer arbeider i sammen, og trives svært godt i Muldvarpen barnehage.

Vårt satsningsområde er språk, tekst og kommunikasjon og sosial kompetanse. Vi har faste dager i uken hvor vi legger vekt på dette.  Vi er også mye ute på tur, vi har 2 faste turdager pr.uke, der vi koser oss med ulike aktiviteter.

Ta gjerne turen innom for en omvisning i våre nye, trivelige og lyse lokaler.