Velkommen til Muldvarpen Barnehage

Muldvarpen barnehage ligger i flotte omgivelser på Lassa med fotballbaner og basketballbaner som nærmeste nabo. Like i nærheten har vi flotte turområder som Mosvannet og Stokkavannet.

Barnehagen stod ferdig oktober 2005. I 2013 hadde vi en stor innendørs ombygging, og uteområdet vært har vært gjennom flere oppgraderinger, i 2011, 2015 og 2019. Barnehagen er en privat andels barnehage.

Vi har fire avdelinger som heter Froskene, Ekornene, Marihønene og Sommerfuglene. Ekornene og Froskene er avdeling for barn i alderen 2,5 til 6 år. Marihønene og Sommerfuglene er våre to småbarnsavdelinger, for barn i alderen  0-2,5 år.

3 menn og 14 spreke damer arbeider i sammen, og trives svært godt i Muldvarpen barnehage.

Vårt satsningsområde er språk, tekst og kommunikasjon og sosial kompetanse. Vi har faste dager i uken hvor vi legger vekt på dette.  Vi er også mye ute på tur. Småbarnsavdelingene har en fast tur dag i uken, og de store avdelingene har 2 faste turdager. Da koser vi koser oss med ulike aktiviteter og utforsker hva byen vår har å by på.

Ta gjerne turen innom for en omvisning i våre trivelige og lyse lokaler.